Bibkwintet

Over ons

De bibliotheken van Boechout, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel bundelen hun enthousiasme voor literatuur, educatie, informatie en ontspanning.
Samen vormen zij de interlokale vereniging 'Bibkwintet', sinds 2004 een gevestigde waarde in het bibliotheeklandschap.

Met dit regionaal samenwerkingsverband bouwt Bibkwintet aan de bibliotheek van de toekomst. We organiseren verschillende projecten voor diverse doelgroepen en werken samen rond collectievorming.

Samen kochten we een collectie grootletterboeken en luisterboeken aan. In elk van de zes bibliotheken vind je een deel van die collectie terug. Jaarlijks wisselen we ons deel. Bij het wisselen nemen we ook de nieuwe materialen in de collecitie op.